Repertoire

Popkoor 4Ever Young

Popkoor 4Ever Young is een enthousiast koor uit Dalfsen, dat á-capella en vier- of vijfstemmig, popnummers zingt. 

Vereniging Popkoor 4Ever Young
Het koor is in 2003 ontstaan vanuit een klein groepje mensen dat graag wilde zingen in een ontspannen sfeer.

Als snel groeide het koor tot een club van zo’n 15 personen, met een vrijwilliger als dirigent.
In 2006 is de Vereniging Popkoor 4Ever Young officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. We zingen onder begeleiding van een dirigente, Claudia Conijn. Claudia is afgestudeerd aan Artez en dirigeert naast ons nog een koor.

Kortom: we zijn een nog “jonge vereniging” met ambitie en volop in de groei.

Repertoire

Ons repertoire richt zich vooral op de "evergreens" van de popmuziek. De nummers die we zingen zijn vaak terug te vinden in de TOP2000. Maar ook hedendaagse popnummers behoren tot de muziek die we zingen. Daarnaast proberen we jaarlijks ons repertoire te vernieuwen en uit te breiden. Vandaar onze naam: 'For ever young'.

Met kerst hebben we een ander repertoire, aangezien we in de aanloop naar kerst vaak op kerstmarkten onze muzikale klanken ten gehore brengen.

 
Optredens

We proberen een aantal keer per jaar op te treden en deze optredens variëren van de Muziekestafette in Heino en Proef Dalfsen tot verschillende kerstmarkten in Dalfsen, Zwolle e.o. Tevens hebben we ook al eens mogen optreden tijdens een doopdienst en een bruiloft. 

 

Vaak hebben de optredens betrekking op culturele evenementen of speciale gelegenheden van bedrijven en instellingen in en rondom Dalfsen. 

 

Mocht u ons in willen huren voor een speciale gelegenheid (denk aan doop of bruiloft), dan wordt het repertoire in overleg samengesteld.

We zijn altijd op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden om op te treden, dus bent of kent u iemand die op zoek is naar een enthousiast koor voor een optreden bij u in de buurt, laat het ons gerust weten! 

 

Samenstelling

We willen als koor niet te groot worden in omvang, op dit moment bestaat het koor uit 18 leden, drie mannen en vijftien vrouwen. We zingen ons repertoire altijd meerstemmig, in 3 of meer stemgroepen. De stemgroepen in ons koor zijn verdeeld over (mezzo)sopranen, alten, tenoren en bassen.
 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en kijk hoe u met ons in contact kan komen. 

Een kleine vereniging, dat met ambitie en enthousiasme a capella meerstemmige popsongs zingt

​Copyright 2019, Popkoor 4Ever Young

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now